srijeda, 10. prosinca 2014.

Zagreb In Style by Pompea






Zagreb In Style je projekt humanog karaktera, večer ljepote, mode i glazbe, koja mladim neafirmiranim dizajnerima  iz cijele Hrvatske pruža priliku da se predstave šriroj publici, čiji organizator je Alen Ljubić.
Večer ljepote i mode Zagreb INStyle by Pompea održana je 4. prosinca u klubu Ritam grada, na Trgu bana Jelačića, na kojoj su se predstavili mnogi dizajneri iz Hrvatske.



Dizajnerica SitaAhmić iz Dubrovnika predstavila je ženstvene kreacije  te pokazala zašto je vole žene diljem Hrvatske.

U glazbenom dijelu programa nastupali su Matija Cvek feat. Dominik Žegmešter, DJ Dream Well te Ivana Marić, a tijekom večeri je  ekskluzivno predstavljen parfemski hit Roberto Cavalli za njega i nju "Just Gold" koji je oduševio sve prisutne.

Petra Čutukby ZASU predstavila je poseban nakit rađen od poludragog kamenja, a talijanska Pompea je oduševila mnoge svojom kolekcijom "Taglia una Taglia", koja vizualno smanjuje za jedan konfekcijski broj.

Dizajnerica AlmaPremerl Zoko by ALMA FASHION je zatvorila večer ljepote i mode Zagreb IN Style predstavivši se kolekcijom za poslovnu i urbanu ženu koja uvijek izgleda ženstveno i zavodljivo.

Jedna od dizajnerica koja se predstavila na modnoj manifestaciji Zagreb In Style by Pompea sam bila i ja. Inspiracija za ovu kolekciju je bio proces preobrazbe djevojke u ženu. Kolekciju prate modeli za razigrane djevojke koje vole koketirati s modom, do modela za ozbiljne mlade dame koje se odlučuju za vječnu eleganciju i klasiku. Cijela kolekcija je upotpunjena modnim dodacima za kosu kao što su šubare, beanies, turban i nakit za kosu, koji svakoj odjevnoj kombinaciji daju poseban dašak originalnosti. Moje radove možete pogledati na facebook stranici Accessories by Poa.

Radove svih dizajnera možete pogledati kliknuvši na njihova imena. 

Manekenke koje su nosile kreacije dizajnera su Nikolina Čolak, Lana Kuduz, Anja Bijelić, Meri Benčić, Anastazija Đurić, Stella Kolar, Selma Selimović, Katarina Prnjak, Ivana Ergić i Nikolina Miletić.


 POLA KRIŽEVAC












FOTOGRAFIJE REVIJE: BORIS MATAKOVIĆ


U nastavku možete pogledati fotografije iz backstagea.

BACKSTAGE


















Fotke iz backstagea su privatna arhiva.
























Nema komentara:

Objavi komentar