ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

KAPE VS. TURBANI



Poa's Passion predstavlja kratku analizu popularnosti kapa i turbana od 2013. pa sve do 2016. godine. 





U vrijeme hladnih dana, od jeseni do kraja zime, modni dodaci koji su nam najpotrebniji su turbani i kape. Osim svoje praktične funkcije grijanja, turbani i kape pružaju poseban touch svakoj našoj odjevnoj kombinaciji. U vrijeme kada je sve dozvoljeno, kada modna pravila postoje da bi se kršila, svatko se može poigrati svojim odjevnim komadima i dodati im poseban turban ili kapu. Kape i turbani dolaze u raznim izdanjima, od casual i sportskih do elegantnih. Mogu se kombinirati uz gotovo sve odjevne kombinacije i pri tome daju poseban chic look. Uz sve to najposebniji su ručni radovi, kada ne mogu svi imati istu kapu ili turban te uz svoju vizualnu posebnost imaju i praktičnu, puno su toplije od tvorničkih.



2013.

Počnimo sa 2013. godinom, godinom turbana. Bila je to godina kada su se turbani najviše nosili. Najpopularniji modeli bili su mali turbani, crni sa zakovicama i crveni.












2014.


Za 2014. možemo reći da je bila godina kapa. Kape su bile popularnije od turbana i to bordo s natpisom i crna Mickey Mouse kapa.








2015.

Siječanj i veljaču 2015. obilježile su kape s gombicama i bijele šubare s tilom.




U listopadu i studenom najpopularnije su bile crne kape, crna s čipkom i crna s natpisom. 







U prosincu su turbani došli na svoje i ponovno zauzeli vodeće mjesto. Te možemo reći da je 2015. bila u znaku turbana, a najpopularnija boja više nije crna. 



Nema komentara:

Objavi komentar